Mielikuvitusta ja luovuutta kehittävä oppiminen
Sijaintisi: UNITED STATES Vaihto
Lähin sijainti: Tuntematon
Sijaintisi: UNITED STATES  


Sijaintiasi ei voida määrittää … ota yhteyttä Mad Science Group:lle
Sign up for our newsletter!
Seuraa meitä
Special event warm air balloon
Special event sphere

FAQ

Usein kysytyt kysymykset 

Miten tilaan Mad Science -synttärit?
Täytä tilauslomake nettisivuillamme tai tilaa synttärit sähköpostitse osoitteesta info@madscience.fi. Pyydämme 50 euron varausmaksun ennen juhlia, loppusumma laskutetaan juhlien jälkeen. Palautamme varausmaksun kokonaisuudessaan, jos peruutus tapahtuu kahdeksan arkipäivää ennen juhlia. Tämän jälkeen varaussummaa ei palauteta.

Minkä ikäisille lapsille juhlanne sopivat? 

Juhlamme sopivat 5–12-vuotiaille lapsille. Nuoremmat sisarukset voivat olla mukana synttäreillä, mutta osallistuvat ohjelmaan ohjaajan ja vanhemman harkinnan mukaan.

Missä juhlat voi järjestää?
Mad Sciencen labrassa tai haluamassanne paikassa, esimerkiksi kotona. Juhlat voit siis tilata minne tahansa Pirkanmaalle – huomaathan kuitenkin, että Tampereen ulkopuolella järjestetyistä juhlista perimme matkakorvauksen, 0,43€ per ajettu kilometri. Labrassamme voi Mad Sciencen ohjelman lisäksi varata lisäaikaa esimerkiksi syömistä ja lahjojen avaamista varten 15€/ tunti.

Tarvitseeko juhlissa olla aikuinen mukana?
Mad Sciencen tiedeohjaajan lisäksi juhlissa olisi hyvä olla mukana yksi tai kaksi huoltajaa. 

Kuinka paljon etukäteen synttärit kannattaa varata?
Juhla-aikataulumme täyttyy nopeasti. Suosittelemme varaamaan hyvissä ajoin, noin kolme viikkoa etukäteen, jotta saat juuri sen ajan, joka sinulle sopii.

Milloin maksan? 

Pyydämme 50 euron varausmaksun tilausta tehdessä. Juhlien jälkeen lähetämme laskun loppusummasta. Huomaathan, että palautamme varausmaksun vain, jos mahdollinen peruutus on tehty viimeistään 8 arkipäivää ennen juhlia. 

Tarvitseeko varattaessa tietää juhliin tulevien lasten tarkka lukumäärä? 

Ei, tarvitsemme vain arvion. Perushintaan kuuluu demot ja aktiviteetit max 12 lapselle. Jos lapsia on enemmän, veloitamme lisäosallistujista 10€/lapsi. Veloitamme jälkikäteen vain niistä lapsista, jotka ovat olleet juhlissa paikalla.

Millainen tila ohjelmalle tarvitaan?

Mad Science -ohjaaja tarvitsee pöydän, jonka ympärillä on noin metri tilaa, vettä valmisteluihin ja pistorasian kohtuullisen etäisyyden päähän. Kaikki muut ohjelmaan tarvittavat välineet ohjaaja tuo mukanaan. Lapset voivat istua joko lattialla tai tuoleilla. Juhlat voi aina järjestää myös Mad Sciencen labrassa Ilvestiellä!

Olen tilannut Mad Science -synttärijuhlat kotiini. Milloin tiedeohjaaja saapuu juhlapaikalle?
Jos juhlat pidetään asiakkaan omissa tiloissa, tiedeohjaajamme saapuu ainakin 15 minuuttia ennen ohjelman alkua valmistautumaan. Kotona pidettavien juhlien olisi hyvä alkaa ainakin puoli tuntia ennen Mad Sciencen ohjelmaa, jotta ohjaaja voi aloittaa ajoissa. Jos juhlat pidetään Mad Science -labrassa, vieraasi olisi hyvä kutsua paikalle noin 20 minuuttia ennen ohjelman alkamista.


Kun olen tilannut synttärit, voinko tehdä tilaukseen jälkikäteen muutoksia? 

On mahdollista tehdä muutoksia. Pyydämme tekemään ne ainakin kolme arkipäivää ennen juhlia.

 

Voiko Mad Sciencen ohjelman aikana järjestää muita ohjelmanumeroita, esimerkiksi tarjoiluja tai lahjojen avaamista?
Valitettavasti ei: ohjaajamme aloittaa sovittuna ajankohtana ja jatkaa, kunnes hänen osuutensa on ohitse. Emme voi keskeyttää muiden aktiviteettien kuten lahjojen avaamisen tai kakunsyönnin takia. 

Olen tilannut lisäaktiviteettina raketin laukaisun. Paljonko tilaa aktiviteettiin tarvitaan?
Raketti laukaistaan ulkona, esimerkiksi iso takapiha tai muu avoin alue soveltuu laukaisuun. Jos et ole varma tilan riittävyydestä, voit aina varata laukaisun ja ohjaaja tekee juhlapäivänä päätöksen raketin laukaisusta turvallisuusarvionsa mukaan. Jos rakettia ei voida laukaista turvallisesti, maksua aktiviteetista ei peritä.


Tutustukoulutiedepajaamme
Mobiiliversio | Yksityisyydensuoja | Ehdot LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Tekijänoikeus © 2016 Mad Science Group Inc. - Kaikki oikeudet pidätetään
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1