Mielikuvitusta ja luovuutta kehittävä oppiminen
Sijaintisi: UNITED STATES Vaihto
Lähin sijainti: Tuntematon
Sijaintisi: UNITED STATES  


Sijaintiasi ei voida määrittää … ota yhteyttä Mad Science Group:lle
Sign up for our newsletter!
Seuraa meitä
Special event warm air balloon
Special event sphere

FAQ

Usein kysytyt kysymykset 

Miten tilaan ja milloin maksan Mad Science -synttärit?
Täytä tilauslomake nettisivuillamme tai tilaa synttärit sähköpostitse osoitteesta info@madscience.fi. Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen ja 50 euron laskun (varausmaksu). Loppulaskun saatte juhlien jälkeen sähköpostitse. Palautamme varausmaksun kokonaisuudessaan, jos peruutus tapahtuu 7 päivää ennen juhlia. Tämän jälkeen varaussummaa ei palauteta.

Minkä ikäisille lapsille juhlanne sopivat? 
Juhlamme sopivat 6–12-vuotiaille lapsille. Nuoremmat sisarukset voivat olla mukana synttäreillä, mutta osallistuvat ohjelmaan ohjaajan ja vanhemman harkinnan mukaan. Saatavilla on myös 3-5 vuotiaille sopiva tiedeohjelma, kysy lisää sähköpostitse info@madscience.fi !

Missä juhlat voi järjestää?
Mad Sciencen labrassa tai haluamassanne paikassa, esimerkiksi kotona. Juhlat voit siis tilata minne tahansa Pirkanmaalle – huomaathan kuitenkin, että Tampereen ulkopuolella järjestetyistä juhlista perimme kilometrikorvauksen, 0,43€ per ajettu kilometri.

Tarvitseeko juhlissa olla aikuinen mukana?
FUKSI- ja KANDI-palvelutasolla ryhmän mukana tulee olla vähintään yksi aikuinen tiedeohjaajan lisäksi. Jos tilaatte Mad Science -synttärit MAISTERI-palvelutasolla, tiedeohjaaja huolehtii synttärit alusta loppuun.

Kuinka paljon etukäteen synttärit kannattaa varata?
Juhla-aikataulumme täyttyy nopeasti. Suosittelemme varaamaan hyvissä ajoin, noin kaksi viikkoa etukäteen, jotta saat juuri ryhmällenne sopivan ajan. Mikäli juhla-aikoja on jäljellä, tiedesynttärit voidaan toteuttaa lyhyelläkin varoajalla. Soita ja kysy vapaita aikoja, gsm 050 464 2160!

Tarvitseeko varattaessa tietää juhliin tulevien lasten tarkka lukumäärä? 
Ei, tarvitsemme vain arvion. Perushintaan kuuluu demot ja aktiviteetit max 12 lapselle. Jos lapsia on enemmän, veloitamme lisäosallistujista valitsemasi palvelutason mukaan, kts. hinnasto. Loppulaskussa veloitetaan vain paikallaolleista lisäosallistujista.

Millainen tila ohjelmalle tarvitaan?
Mad Science -ohjaaja tarvitsee pöydän, jonka ympärillä on noin metri tilaa, vettä valmisteluihin ja pistorasian kohtuullisen etäisyyden päähän. Kaikki muut ohjelmaan tarvittavat välineet ohjaaja tuo mukanaan. Lapset voivat istua joko lattialla tai tuoleilla. Juhlat voi aina järjestää myös Mad Sciencen labrassa Ilvestiellä!

Olen tilannut Mad Science -synttärijuhlat kotiini. Milloin tiedeohjaaja saapuu juhlapaikalle? 
Jos juhlat pidetään asiakkaan omissa tiloissa, tiedeohjaajamme saapuu ainakin 15 minuuttia ennen ohjelman alkua valmistautumaan. Kotona pidettavien juhlien olisi hyvä alkaa ainakin puoli tuntia ennen Mad Sciencen ohjelmaa, jotta ohjaaja voi aloittaa ajoissa. Jos juhlat pidetään Mad Science -labrassa, vieraasi olisi hyvä kutsua paikalle noin 20 minuuttia ennen ohjelman alkamista.

Kun olen tilannut synttärit, voinko tehdä tilaukseen jälkikäteen muutoksia? 
On mahdollista tehdä muutoksia. Pyydämme tekemään ne ainakin kolme arkipäivää ennen juhlia.

Olen tilannut lisäaktiviteettina raketin laukaisun. Paljonko tilaa aktiviteettiin tarvitaan?
Raketti laukaistaan ulkona, esimerkiksi iso takapiha tai muu avoin alue soveltuu laukaisuun. Jos et ole varma tilan riittävyydestä, voit aina varata laukaisun ja ohjaaja tekee juhlapäivänä päätöksen raketin laukaisusta turvallisuusarvionsa mukaan. Jos rakettia ei voida laukaista turvallisesti, maksua aktiviteetista ei peritä. 


Tutustukoulutiedepajaamme
Mobiiliversio | Yksityisyydensuoja | Ehdot LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Tekijänoikeus © 2018 Mad Science Group Inc. - Kaikki oikeudet pidätetään
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1