Mielikuvitusta ja luovuutta kehittävä oppiminen
Sijaintisi: UNITED STATES Vaihto
Lähin sijainti: Tuntematon
Sijaintisi: UNITED STATES  


Sijaintiasi ei voida määrittää … ota yhteyttä Mad Science Group:lle
Sign up for our newsletter!
Seuraa meitä
Workshop_075_Colorful_Montage_Love_Science_Uniform_B
Workshop_073_Classroom_Products_Bag_Uniform_B

Arvioi meidät!
Palvelukategoriat tai opetuspalvelualueet:

Sijaintisi:

Birthday Parties
10- vuotissynttärien ohjelma oli juuri sopiva: lapset saivat osallistua itse todella paljon, ja ohjaaja osasi hyvin ottaa lapset mukaan muuhunkin ohjelmaan. Sekä synttärisankari että vieraat tykkäsivät kovasti, suosittelen! Järjestimme juhlat omassa kodissamme, jolloin tarjoilut oli helppo laittaa tarjolle ohjelman aikana.

Comments

Summer Camps
Mad Science keksijäleiri Hervannan vaparilla oli täynnä kokeilemista ja keksimistä. 6v ja 8v osallistujat saivat aivan uusia oivalluksia ja elämyksiä, ja kotituomisten kera päivien anti avautui muillekin. Upeaa!

Comments

Birthday Parties
Mad Science oli viihdyttämässä neidin 10v synttäreitä huimalla suosiolla!!! Jokainen vieras lähti tyytyväisenä. Toimii hyvin eri-ikäisten lapsiporukan kanssa. Lapsille mielekästä tekemistä. Erinomainen ohjelma. Suosittelen lämpimästi!

Comments

After School Programs
Tyttäremme ala-asteella järjestettävä Tiedekerho on ollut vallan mukava kokemus. Joka kerta tytär saapuu innostuneena kotiin uusien tuliaisten kanssa. Olemme kotonakin päässeet osalliseksi kerhon antiin, kun tytär on esitellyt kivoja pikku laitteita. Erinomainen kerho, saapuu koulun tiloihin ja kerho on heti koulun jälkeen. Näitä lisää! Suosittelen muillekin lämpimästi.

Comments

Birthday Parties
Järjestimme tyttäremme syntymäpäivän Mad Science:ssä. Siitä jäi hyvin positiivinen mielikuva, sillä se oli erilaista, kuin mitä olemme tähän saakka nähneet. Lapset oppivat uutta ja samalla pidimme hauskaa! Me tykkäsimme tilaisuudesta, oli mielenkiintoista! Hintakin oli sopiva! Kiitos! Yt Damir

Comments

Tell Us About YourMad Science Experience!
Mobiiliversio | Yksityisyydensuoja | Ehdot LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Tekijänoikeus © 2018 Mad Science Group Inc. - Kaikki oikeudet pidätetään
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1