Mielikuvitusta ja luovuutta kehittävä oppiminen
Sijaintisi: UNITED STATES Vaihto
Lähin sijainti: Tuntematon
Sijaintisi: UNITED STATES  


Sijaintiasi ei voida määrittää … ota yhteyttä Mad Science Group:lle
Sign up for our newsletter!
Seuraa meitä
Special event warm air balloon
Special event sphere

Tiedepajat

Tiedepajat Mad Science -labralla

Tiedepajat ovat 30–60 minuutin mittaisia käytännönläheisiä työpajoja, joilla jokaisella on eri teema. Tiedepajoissa lapset oppivat kysymällä, havainnoimalla esityksiä, tekemällä kokeita ja rakentamalla projekteja kotiin vietäväksi. Tiedepajat ovat matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla tiedeaktiviteetteja ja mukavaa puuhaa lasten lomapäiviin. Tiedepajoja järjestetään pääasiassa Mad Sciencen labralla koulujen loma-aikoina. 

Luokkaretkelle Mad Science -labraan?

Labran tiedepajat sopivat hyvin myös esimerkiksi luokkaretkiaktiviteetiksi. Räätälöimme mielellämme toiveidenne ja oppimistavoitteidenne mukaisen luokkaretkiohjelman. Järjestämme tarvittaessa myös edullisen retkilounaan, alkaen 1 euro/lapsi. Varaa luokkaretki pian puhelimitse (050 4642160) tai sähköpostitse (info@madscience.fi): kevään kalenteri on kovaa vauhtia täyttymässä!

Esimerkkejä tiedepajojen kuvauksista voit lukea täältä!


Koulutiedepajat

Mad Sciencen tuo tiedepajat myös kouluille! Tiedepaja kestää 30 minuutista yhteen tuntiin, ja se järjestetään koulupäivän aikana koulun toiveiden mukaisesti. Tiedepajamme tukevat uuden opetussuunnitelman tavoitteita ilmiöpohjaisesta oppimisesta – korostamme lasten luovaa, tutkivaa ja aktiivista otetta ja eri oppiaineiden limittymistä tiedeilmiöiden ympärille. Tiedepaja sopii siis loistavasti esimerkiksi osaksi monialaisten oppimiskokonaisuuksien viikkoa tai teemapäivää.


Etuja opettajille ja oppilaille:

o Tiedepaja säästää aikaa ja vaivaa: kokeneet ohjaajat tuovat mukanaan materiaalit ja tiedevälineistön ja vetävät tiedepajan
o Tiedepaja tarjoaa opettajalle uusia ideoita matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opetukseen
o Tiedepajat innostavat oppilaita oppimaan lisää tieteestä käytännönläheisyyden ja hauskanpidon kautta!

Miten tilaan tiedepajan koululleni?

Koulutiedepaja tilataan sähköpostitse osoitteesta info@madscience.fi. Valitse yksi tai useampi tiedepaja listastamme, ja ehdota tilauksessasi ajankohtaa pajalle. Tiedepajojen kesto vaihtelee puolen tunnin ja tunnin välillä. Suosittelemme tilaamaan tiedepajan noin 3-4 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.


Vanhemmat ja järjestöt:

Jos lapsesi koulussa ei vielä ole Mad Science -ohjelmaa, puhu lapsesi opettajalle tai rehtorille. Voimme muokata ohjelmaamme lapsesi koululle sopivaksi. Tiedepajat tukevat koulujen opetussuunnitelmaa ja kannustavat lapsia luonnontieteellis-matemaattisiin aineisiin. Jos yritystäsi kiinnostaa Mad Science -tiedepajojen sponsoroiminen, soita meille ja kysy lisää.

 

Hinnasto

60 minuutin tiedepaja, hinnat per luokka (max 25 oppilasta):

80 euroa -> opetus järjestetään meidän labralla Ilvestiellä, Kalevassa

90 euroa  -->  opetus järjestetään Kangasalla, Lempäälässä, Pirkkalassa, Valkeakoskella tai Nokialla

100 euroa --> opetus järjestetään Ylöjärvellä

125 euroa --> opetus järjestetään Sastamalassa, Hämeenkyrössä, Orivedellä tai muissa Pirkanmaan kunnissa

 

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

Jokaiselta ylimääräiseltä osallistujalta veloitetaan 4,5€ lisämaksu. 


Tutustukoulutiedepajaamme
Mobiiliversio | Yksityisyydensuoja | Ehdot LEGO®, the LEGO® logo, the Minifigure, MINDSTORMS® and LEGOLAND® are trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site. Tekijänoikeus © 2018 Mad Science Group Inc. - Kaikki oikeudet pidätetään
8360 Bougainville Street, Suite 201, Montreal, Quebec, Canada, H4P 2G1